*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Masterclass Epoxy Art Resin & Powertex

Masterclass Epoxy Art Resin & Powertex

Graag willen wij jou uitnodigen om deel te nemen aan een inspirerende en creatieve masterclass over Epoxy Art Resin en Powertex.

Deze masterclass biedt een unieke gelegenheid om de fascinerende wereld van epoxy kunst en Powertex te ontdekken, waarbij je je vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe technieken kunt leren. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, deze masterclass zal je zeker inspireren en uitdagen.

Tijdens de masterclass ga ik je begeleiden bij elke stap van het creatieve proces en je waardevolle inzichten geven in de technieken en mogelijkheden van deze materialen.

Wat kun je verwachten tijdens de masterclass? Je zult leren hoe je met epoxy kunsthars prachtige en glanzende afwerkingen kunt creëren, met verschillende kleuren, texturen en effecten. Daarnaast zul je ontdekken hoe je met Powertex een unieke dimensie aan je kunstwerken kunt geven.

Na afloop van deze masterclass heb je voldoende kennis om zelfstandig met epoxy te werken. Tijdens de masterclass kun je uitgebreid vragen stellen, maar bovenal gaan we veel oefenen en doen!

De masterclass biedt ook een geweldige gelegenheid om andere creatieve geesten te ontmoeten. Je kunt ervaringen delen, ideeën uitwisselen en samen een inspirerende sfeer creëren.

Datum: Vrijdag 6 september 2024
Tijd: 10.00 tot ongeveer 17.00 uur
Locatie: Atelier Wilma’s Hobby, Oirschotsedijk 6 in Wintelre (NL, nabij Eindhoven Airport)

De kosten voor deelname aan de masterclass bedraagt € 155,00 inclusief BTW. Dit omvat alle benodigde materialen en gereedschappen, d.w.z. een canvas van 40 x 40 cm en 2x canvas 30 x 30 cm die tijdens de masterclass worden gebruikt. Tevens koffie/thee en een heerlijke lunch tussen de middag. 

Om je aan te melden voor de masterclass kun je je inschrijven via info@wilmashobby.nl

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze boeiende masterclass Epoxy Art Resin en Powertex. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We kijken ernaar uit om samen het avontuur te beleven!

 

     

Laat een reactie achter: