*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Silli

Zelf mallen maken is nu leuk en simpel.

Met de unieke kneedbare culinaire siliconen van sillicreations mix, kneed en vorm je elke gewenste vorm.

Hoe gebruik ik Silli?

De siliconen lijken op klei en zijn dus zeer makkelijk te gebruiken. De mallen gemaakt met ‘SILLI’ zijn zeer flexibel, daardoor erg goed toe te passen. Omdat je alleen gebruikt wat je nodig hebt is het gebruik efficiënt en dus betaalbaar!

De werkwijze is als volgt.

Je neemt een gelijk deel A en een gelijk deel B. Deze mix je en kneed je ongeveer 1 minuut totdat de ‘SILLI’ 1 gelijke kleur heeft. Dan heb je 10 minuten om de siliconen te gebruiken. Je drukt het voorwerp waar je een mal van wil maken in de siliconen. Dan laat je het geheel minimaal 2 a 3 uur rusten. (Dit is de richtlijn voor de FOOD-versie. De hobbyversie is sneller klaar, maar dus niet bedoeld voor foodproducten)

Zorg ervoor dat de siliconen goed zijn uitgewerkt. Om dit proces te ondersteunen kan je de siliconen laten uitwerken in een verwarmde oven op ongeveer 100 graden Celsius. Je kan de mal ook gewoon een aantal dagen op kamertemperatuur laten uitwerken. Geef het altijd voldoende tijd. Nadat de mal zorgvuldig met heet water is gewassen is deze klaar voor gebruik voor voedsel 

Bij het bestellen van onze ‘SILLI’ krijg je altijd een gelijk deel A en B. Bestel je dus 300 gram, dan krijg je 150 gram deel A en 150 gram deel B.

Geen producten in deze collectie.