*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Workshop Mandala dotten

Workshop Mandala dotten

Vrijdag 7 juni a.s. wordt er een workshop Mandala dotten gegeven, in ons atelier, door een gastdocente: Chrissy van Colorful Connection by Chrissy.

Zij is een expert in dotten van Mandala’s.

Mandala’s zijn niet meer weg te denken op de social media kanalen. Je hoeft je social media kanalen maar te openen en je ziet ze voorbij komen.

Wat houdt deze workshop in?
We gaan deze dag een mooie mandala dotten op een ronde houten schijf van 30 cm. De kleuren naar keuze.

Details workshop:
Datum: vrijdag 7 juni a.s.

Tijd: 10.00 tot ongeveer 16.00 uur

Locatie: Atelier Wilma's Hobby, Oirschotsedijk 6 (ingang via Landsardseweg) in Wintelre (NL, nabij Eindhoven Airport).

De kosten bedragen € 75,00 inclusief BTW en alle benodigde materialen. Bovendien staat er een heerlijke lunch voor je klaar, samen met koffie, thee en iets lekkers.

Wil je graag deelnemen aan deze creatieve gastworkshop?
Schrijf je dan hier in

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Hieronder stelt Chrissy zichzelf in het kort aan je voor:Welkom in mijn kleurrijke wereld van mandala's en creativiteit! Ik ben Chrissy, een sprankelende 32-jarige kunstenaar die haar passie heeft gevonden in het creëren van mandala's op ronde houten cirkels met acrylverf. Voorheen was mijn leven gevuld met spanning en stress, tot ik de helende kracht van mandala's ontdekte. Wanneer ik mijn stippennen en kwasten oppak om een nieuwe mandala te creëren, verdwijnen al mijn zorgen en kan ik volledig opgaan in het moment. Het proces van het maken van mandala's brengt niet alleen vreugde, maar ook innerlijke rust en vervulling. Nu is het mijn missie om deze rustgevende ervaring te delen en anderen te inspireren om hun eigen creatieve reis te beginnen. Op onze speciale dag samen zul je niet alleen leren hoe je prachtige mandala's kunt maken, maar zul je ook de transformerende kracht van deze kunstvorm ervaren.

Neem ook vooral een kijkje op Chrissy haar instagram account:
https://www.instagram.com/colorful_connection_chrissy/


Wij kijken ernaar uit om samen met jou een mooie mandala te maken!

Hopelijk tot dan! 

Laat een reactie achter: