*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Over mij

Craft time is the best time

Je komt je dagen een stuk lekkerder door als je een manier hebt om te ontspannen.

Of je dat nu doet door te schilderen, boetseren, mixed media of om met powertex te werken.

Al deze dingen kan je vinden in de webwinkel, die in de behoefte voorziet van vele creatievelingen.

Maar ook sta ik klaar om al je creatieve vragen hier over te beantwoorden.

Ik ben er voor je. Dus als je vragen hebt, neem dan contact op

 

Wilma Kielstra.

Na ruim 21 jaar een eigen atelier aan huis te hebben gehad, zijn we uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd met het atelier en de opslag naar (Hal achter) Oirschotsedijk 6 in Wintelre

We bieden creatieve mogelijkheden zoals o.a. Powertex, (decoratief)schilderen, boetseren, mixed media en nog veel meer. In mijn atelier en op locatie.

Wilma’s Hobby biedt workshops voor elke leeftijd, beginner of gevorderde, veel   verschillende mogelijkheden om u creatieve kant te ontdekken.

 

Maar is een workshop gaan volgen een te grote stap?

De afstand een probleem? Geen geschikte tijden?

Dan is een online workshop de oplossing. Lekker vanuit je eigen huis, in je eigen tempo creatief bezig zijn. Online workshops met veel verschillende laagdrempelige technieken en materialen.

 

Verder ben ik regelmatig te vinden op diverse hobby beurzen in Nederland en België.


WIL JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN, GEEN ENKELE CREATIEVE TIP OF WEETJE MISSEN? SCHRIJF HIER DAN IN. EN JE ONTVANGT DAN DE LEUKSTE TIPS, WEETJES, KORTINGEN EN NIEUWTJES OM VAN JE CREATIVITEIT EEN FEESTJE TE MAKEN!


Het begin van Wilma’s hobby.

Als kind was ik altijd al creatief bezig, handvaardigheid lessen waren altijd al mij favoriet in mijn schooltijd. Als kind ging ik ook naar een hobbyclubje. Van mijn moeder leerde ik breien, haken en borduren. Zelf heb ik ook nog ooit samen met mijn moeder, truien gebreid voor een exclusieve handwerkzaak in hand gebreide truien en dat was niet met één kleurtje of soort wol maar met soms wel 30 verschillende kleuren of wol soorten. Ik vond het heerlijk.

Ik volgde ook regelmatig workshops en lessen in verschillende creatieve toepassingen.

Toen mijn kinderen klein waren schilderde ik voor hun een favoriete afbeeldingen op T-shirts. En daar begon het mee, vriendinnen kwamen een middagje mee schilderen voor hun kinderen. En op den duur zaten we met meerdere regelmatig aan de tafel. Toen zei mijn vriendin, waarom ga je geen les geven? Nu komen wij toch ook altijd graag en jij zorgt altijd voor de producten en leert ons de kneepjes het hoe en wat. En daarbij je vind het echt leuk om te doen. Je geniet ervan.

En zo begon ik dus, met mijn eerste lessen. (In de woonkamer) Volgende regelmatig trainingen en verdiepte mij in verschillende technieken en vond ik mijn interesse in nog meer creatieve dingen.

De lessen groeide in de loop der tijd van één avond naar meerdere avonden en dagdelen. Ondertussen werd er ook een kleinschalig atelier aan het woonhuis gebouwd. En mijn eerste droom was een feit.

In 2011 maakte ik mijn volgende droom werkelijkheid. Stopte met werken (dat ik daar toen nog met een paar uurtjes per week naast deed) En ben begonnen met een webwinkel in Powertex en op hobby beurzen te gaan staan. Ondertussen is de webwinkel uit gegroeid naar een veel breder assortiment met alles op powertex, schilder en mixed media gebied.

Ik geniet er zo van om mensen te inspireren en kennis te delen. Hoorde zo vaak Wilma waarom woon je zo ver weg? Dat ik ook Online workshops ben gaan aanbieden. Dan is de afstand voor niemand meer een probleem, en je kan dit op elk gewenste tijdstip, en plaats volgen.

Regelmatig kom ik Live met een gratis workshop, Om de workshop te kunnen volgen heb je een speciale link nodig die je na inschrijving dan krijgt toegestuurd. Het enige wat dan nodig hebt is een stabiele internet verbinding.

 

Ook heb de afgelopen jaren mee mogen werken aan diverse tijdschriften met Powertex   creaties. In 2018 mijn volgende droom uit laten komen mij eerste Glossy magazine Wilma’s art 1 uit gebracht. Met creaties voor binnen en buiten voor de beginnende en ervaren Powertex fan.

 

 

Ik hoop dat ik je nog veel inspiratie kan brengen, en wens je dan ook heel veel creatief plezier.

 Een creatieve groet,

 Wilma