*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Crea & Art Festijn wordt CreaMania by Wilma

Crea & Art Festijn wordt CreaMania by Wilma

In 2015 zijn we begonnen met het organiseren van het Wilma's Hobby Crea & Art Festijn. Vijf jaar lang vond dit plaats in Gemeenschapshuis De Bond in Veldhoven. In 2020 moesten we vanwege Corona helaas een jaar overslaan, maar hebben wij het wel online gedaan. Daarna hebben we twee jaar lang ons eigen atelier/tent in Wintelre gebruikt.

Dit jaar willen we de jaarlijkse open dag in een compleet nieuw jasje steken, inclusief een nieuwe naam!

CreaMania bij Wilma

In plaats van slechts één dag, wordt het nu een heel weekend. Het CreaMania-weekend vindt plaats op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober a.s.

Dit is niet zomaar een open dag, maar een dag vol creativiteit, inspiratie en gezelligheid. Tijdens deze dagen kun je deelnemen aan drie verschillende workshops met diverse materialen. Je kunt kiezen voor zaterdag of zondag, aangezien beide dagen dezelfde workshops aanbieden.

De activiteiten vinden plaats van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om inspiratie op te doen en te shoppen met kortingen in onze winkel.

Dit evenement biedt een geweldige kans om je creatieve horizon te verbreden en je passie te delen met andere enthousiaste deelnemers.

Iedereen is welkom op dit evenement, of je nu een creatieve liefhebber, professional of hobbyist bent, met een passie voor creativiteit. Het is de perfecte gelegenheid om je talenten te uiten en nieuwe inspiratie op te doen.

Tijdens deze dagen staan werken met Powertex, Schilderen en Mixed Media centraal.

Er zijn maar maximaal 20 plaatsen beschikbaar op zowel zaterdag als zondag, dus aanmelding vooraf is vereist.

De kosten voor deelname op zaterdag of zondag bedragen € 55,00 (per dag)

Dit bedrag is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en een lunch in de middagpauze. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen met een geweldige dag vol kunst en plezier!

Om je plek te reserveren voor het CreaMania-weekend, hoef je alleen je inschrijving via e-mail te sturen met je volledige naam, adres en telefoonnummer, en aangeven voor welke dag je wilt inschrijven. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Vol = Vol.

We kijken er naar uit om jou en vele andere creatievelingen te verwelkomen tijdens het CreaMania-weekend. Bereid je voor op een dag vol inspiratie, creativiteit en gezellige momenten!

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter: