*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Agenda

Hieronder vind je de activiteiten van Wilma's Hobby:

Design vaas schilderen

Met een design vaas haal je een blikvanger in huis. Vazen die het hele jaar door een plekje in jouw inrichting verdienen. Waar een bloemetje in kan, maar niet hoeft. Wat dacht je ervan om je eigen vaas te komen schilderen.

Meer info/inschrijven

Masterclass Epoxy

Deze masterclass biedt een unieke gelegenheid om de fascinerende wereld van epoxy kunst en Powertex te ontdekken, waarbij je je vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe technieken kunt leren. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, deze masterclass zal je zeker inspireren en uitdagen.

Meer info/inschrijven

Powertex opleiding

Met een officieel Powertex certificaat? Jij bent al creatief en het lijkt je leuk om dit over te brengen aan iedereen die het maar wil. Misschien wil je hiervan wel je beroep maken of een centje bijverdienen. Je hoeft er de deur niet voor uit, heerlijk vanuit je eigen huis workshops geven.

Meer info/inschrijven

Techniekdag Powertex

Een techniekdag met Powertex en structuren dat bol staat van inspiratie, technieken en creatieve ontdekkingen.
Deze dag is voor alle creatieve liefhebbers, professionals en
hobbyisten.

CreaMania

Iedereen is welkom op dit evenement, of je nu een creatieve liefhebber, professional of hobbyist bent, met een passie voor creativiteit. Het is de perfecte gelegenheid om je talenten te uiten en nieuwe inspiratie op te doen.

Meer info/inschrijven

Mandala dotting

Zaterdag 26 oktober a.s. wordt er nogmaals een workshop Mandala dotten gegeven, in ons atelier, door de gastdocente: Chrissy van Colorful Connection by Chrissy. Zij is een expert in dotten van Mandala’s. Mis het niet!

Meer info/inschrijven

Dagworkshops Powertex

Alle creaties worden in één dag gemaakt, geschilderd en gaan helemaal af mee naar huis. Jij kiest de kleurkeuze zoals het voorbeeld, naar eigen idee of passend bij je interieur. Met behulp van Wilma maak je je eigen creatie.

Meer info/inschrijven

Live webinars

Een overzicht van al mijn gratis webinars.

Meld je aan voor webinar updates om niets van mijn webinars te missen.

Meer info/inschrijven

Beurzen

Wij zijn regelmatig te vinden op hobbybeurzen in Nederland en België.

Klik hier voor data