*Vóór 15.30 u besteld, dezelfde werkdag verzonden* Shop snel >>

Ontdek de uitgebreide wereld van Amsterdam Standard Series acrylverf

Ontdek de uitgebreide wereld van Amsterdam Standard Series acrylverf

In dit blogartikel willen we je graag meer vertellen over de Amsterdam Standard Series, een opmerkelijke lijn die we met trots in ons assortiment hebben.

De Amsterdam Standard Series overstijgt het traditionele idee van verf; het nodigt uit tot een ontdekkingsreis. Voor zowel beginnende als ervaren kunstenaars fungeert deze serie als een metgezel die hen begeleidt terwijl ze de grenzen van hun creativiteit verkennen. De levendige kleuren en opmerkelijke dekkracht vormen een palet van mogelijkheden, waardoor kunstenaars de vrijheid hebben om hun verbeelding de vrije loop te laten.

Wat maakt de Amsterdam Standard Series zo uniek? Of je nu op doek, papier of een ander oppervlak werkt, opent Amsterdam een wereld van mogelijkheden. De kleuren vermengen zich op een gelijkmatige manier, waardoor je de vrijheid hebt om diepte en textuur toe te voegen.

Ontdek de uitgebreide wereld van Amsterdam Standard Series acrylverf, met maar liefst 90 verschillende kleuren. Op elke tube of pot vind je duidelijke indicatoren voor de dekkracht. We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de betekenis van deze tekens, dus nemen we graag de tijd om ze te beschrijven en uit te leggen.

 

 

Bekijk hieronder de kleurenkaart met het volledige spectrum aan kleuren, inclusief diverse symbolen die de dekkracht en lichtechtheid aanduiden. Gedetailleerde uitleg van deze symbolen vind je direct eronder, zodat je precies weet waar elk teken voor staat.

 

 

Royal Talens zet zich niet alleen in voor uitzonderlijke prestaties op het doek, maar ook voor het behoud van onze planeet. De Amsterdam Standard Series is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, met respect voor het milieu zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo kun je niet alleen genieten van de dekkracht, maar ook van een milieuvriendelijke creatieve ervaring.

De tubes van 120 ml zijn verkrijgbaar in alle 90 kleuren, terwijl de grotere potten van 500 ml in een beperkter aantal beschikbaar zijn. Ontdek ook onze diverse setjes en bekijk ons assortiment van Amsterdam acrylinkt en andere producten die we met trots in onze collectie hebben opgenomen.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem hier een kijkje op onze website.

Laat een reactie achter: